top of page
webtreats_minty_green_pattern_14.jpg

Uppsalas nytänkande vårdcentral

Läs mer om våra mottagningar här

Ekeby Hälsocenter är en av de mest populära och välbesökta vårdcentralerna i Uppsala med drygt 10.000 listade patienter.

Vi har ett holistiskt synsätt och arbetar mycket med förebyggande insatser.

 

Hälsoteamet består av 60 skickliga och erfarna kollegor från fler än 10 olika yrkeskategorier. Vi värdesätter teamarbete i en prestigelös, öppen och en ickehierarkisk miljö.

Vi är progressiva inom många utvecklingsområden och deltar i och driver utvecklingen inom primärvården. Vi är en växande och dynamisk mottagning och har alltid en nyfikenhet på att utveckla vården och hitta nya vägar i vårt arbetssätt.

Ekeby Hälsocenter är i första hand en vårdcentral med ett brett utbud av vårdgivare, bland annat har vi många fysioterapeuter och ett team som arbetar med psykisk hälsa (kuratorer, psykologer och psykoterapeuter) Gynekologmottagning, BVC, eget gym och eget lab.

Vår viktigaste profilfråga är det förebyggande arbetet med livsstilsförändringar. Alla som arbetar hos oss har ett engagemang i detta.

Ekeby Hälsocenter är en privat vårdcentral som har vårdavtal med Region Uppsala. Vi tillämpar samma avgifter, journalsystem och remissvägar som i den offentliga vården. Lokalerna är fina, välutrustade och moderna.

Välkommen till oss på Ekeby Hälsocenter!

//Simon Hellström, verksamhetschef

webtreats_minty_green_pattern_14.jpg

Välkommen till Ekeby Hälsocenter

bottom of page