Presentkort Hälsobedömning MELLAN

Rea:
690 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P1673561
Antal:
Välkommen att genomföra en Hälsobedömning på Ekeby Hälsocenter. Du kanske är fullt frisk men ändå vill se över din hälsa. 

På Ekeby Hälsocenter erbjuder vi tre olika Hälsobedömningar, samtliga med inriktning på förebyggande insatser.

Hälsobedömning MELLAN (ca 45 min):
Hälsosamtal med hälsopedagog där livsstilsfrågorna alkohol, tobak, kost och motion tas upp och dokumenteras i ett livsstilsformulär.
Provtagning: Blodsocker, blodfetter, blodtryck och BMI (längd/vikt).
Konditionstest på träningscykel.
Sammanfattande Hälsobedömningssamtal och utvärdering av provresultat.


Vi kan alla förbättra våra levnadsvanor. Förhoppningsvis blir Hälsobedömningen ett startskott för dig. Du kanske bestämmer dig för att göra vissa förändringar av hur du motionerar eller äter.

Vad händer efter Hälsobedömningen?
Vid behov bokas du in för lämplig uppföljning, ev tid till läkare, dietist, sjukgymnast, sjuksköterska, kurator, psykolog, psykoterapeut samt eventuellt intresse för grupp tobak/stress/vikt.

Om du tar ditt ansvar för din hälsa, kommer vi att göra vårt bästa för att hjälpa dig. 
Tänk på att en hälsobedömning är en bedömning av dina levnadsvanor och livsstil. Det är inte en allmän hälsoundersökning av ditt medicinska tillstånd eller eventuella sjukdomstillstånd.

Alla är välkomna att genomföra en Hälsobedömning. Vissa resultat kan dock visa missvisande resultat om du tilll exempel är gravid eller tar mediciner som påverkar ditt blodtryck eller puls.