Sökes - Medicinsk sekreterare

Medicinsk sekreterare sökes för tjänst deltid

Ekeby Hälsocenter är en av de mest populära, välbesökta och snabbväxande vårdcentralerna i Uppsala. Våra patienter ställer höga krav på oss som arbetar här. De kommer inte bara hit för att vi har vackra lokaler och en fin lounge med gott kaffe. De förväntar sig hög tillgänglighet, ett inkännande bemötande och en professionell medicinsk insats.

Med över 9000 listade patienter behöver vi nu ytterligare en medicinsk sekreterare. Vi söker någon som älskar sitt jobb och värdesätter teamarbete i en prestigelös, öppen och ohierarkisk miljö. Hos oss blir du en viktig del av Hälsoteamet som består av ca 60 skickliga personer inom fler än 10 olika yrkeskategorier. Vi har eget gym och eget lab.

Vår viktigaste profilfråga är det förebyggande arbetet med livsstilsförändringar. Alla som arbetar hos oss har ett engagemang i detta.

Tjänsten
Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare och har erfarenhet av Cosmic journalsystem. Du bör ha goda kunskaper inom medicinsk terminologi och det svenska språket.

Personliga egenskaper
Dina personliga egenskaper är viktiga för oss. Vi värdesätter god samarbetsförmåga, öppenhet för att delta i förändrings- och utvecklingsprocesser, prestigelöshet, kreativitet vid behov av att lösa problem och utmaningar.

Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av medicinsk dokumentation i form av journalskrivning, remisser och intyg m.m i journalsystemet Cosmic. I arbetsuppgifterna ingår också att vara IT-support till övriga medarbetare.

Villkor
Tjänsten tillsätts i samspråk med dig på hel- eller deltid och kan vara tidsbegränsad eller tillsvidare. 

Lön
Enligt överenskommelse

Kontakt
Helena Hovstadius
Verksamhetschef
Tel: 070-611 39 81

Ansökan 
Sista ansökningsdag 180126

Ange referens: Medicinsk sekreterare

Vi tar emot ansökan via: 
jobb@ekebyhalsocenter.se

Vill du veta mer? Hör av dig. 
 

Kontakt / Ansökan

Helena Hovstadius
Verksamhetschef 

Telefon:
070-611 39 81

E-post:
jobb@ekebyhalsocenter.se