Kurator

Vill du bli en del av Hälsoteamet på Uppsalas nytänkande vårdcentral?

Ekeby Hälsocenter är en av de mest populära, välbesökta och snabbväxande vårdcentralerna i Uppsala.

Våra patienter ställer höga krav på oss som arbetar här. De kommer inte bara hit för att vi har vackra lokaler och en fin lounge med gott kaffe. De förväntar sig hög tillgänglighet, ett inkännande bemötande och en professionell medicinsk insats.

Med över 9000 listade patienter kommer vi på sikt behöva utöka vårt team för psykisk hälsa.

Vi söker någon som älskar sitt jobb och värdesätter teamarbete i en prestigelös, öppen och ohierarkisk miljö.

Hos oss blir du en viktig del av Hälsoteamet som består av ca 60 skickliga personer inom fler än 10 olika yrkeskategorier. Vi har eget gym och eget lab.

En av våra profilfrågor är arbetet med psykisk ohälsa.

Vårt team för psykisk hälsa består av psykologer, psykoterapeuter, kuratorer och samtalsterapeuter med KBT Steg 1. Du kommer att bli en viktig del i detta team.

Vi är en ung, växande och dynamisk vårdcentral. Vår viktigaste profilfråga är det förebyggande arbetet med livsstilsförändringar. Alla som arbetar hos oss har ett engagemang i detta. Vi söker hela tiden nya vägar i vårt arbetssätt. Du kommer att få stora möjligheter att delta också i den utvecklingen.

Vi söker dig som har bakgrund som socionom och KBT Steg 1. Gärna god erfarenhet av psykologiskt arbete inom primärvården.

Dina personliga egenskaper är viktiga för oss. Vi värdesätter god samarbetsförmåga, öppenhet för att delta i förändrings- och utvecklingsprocesser, prestigelöshet, kreativitet vid behov av att lösa problem och utmaningar.

Tjänsten tillsätts i samspråk med dig på hel- eller deltid och kan vara tidsbegränsad eller tillsvidare.

Om denna tjänst låter intressant för dig, välkommen att mejla in din intresseansökan eller kontakta verksamhetschef Helena Hovstadius om du har frågor eller funderingar.

Personliga egenskaper
Dina personliga egenskaper är viktiga för oss. Vi värdesätter öppenhet för att delta i förändrings- och utvecklingsprocesser och kreativitet vid behov av att lösa problem och utmaningar. Du vågar ta egna initiativ och räds inte att ta dig an nya projekt.

Stämmer du in på kvalifikationerna nedan, så tror vi att du skulle passa hos oss.
-          Ödmjuk
-          Prestigelös
-          Empatisk
-          Har god samarbetsförmåga
-          Tycker att det är roligt med utmaningar
-          Engagerad
-          Positiv 
-          Kreativ
-          Tålmodig

Helena Hovstadius
Verksamhetschef
Tel: 070-611 39 81

Kontakt:
helena.hovstadius @ekebyhalsocenter.se