Ekeby Hälsocenter fyller 10 år!

Måndagen den 15 november firar Ekeby Hälsocenter 10 år och detta vill vi såklart fira tillsammans med er! Här bjuder vi på grymma erbjudanden och inspirerande föreläsningar, allt i hälsans tecken! 

I vanliga fall hade vi bjudit in er till fest i våra egna lokaler men med en pågående pandemi så firar vi i år digitalt. 
Erbjudanden och föreläsningar finns tillgängliga  från den 15 november till och med 25 november. 
Välkomna att fira med oss! 

 

Ekeby Hälsocenter fyller 10 år!

Det är vi, Simon och Lotta som stolt leder verksamheten. Vi båda har arbetat många år på vår fina vårdcentral. Tillsammans med alla våra medarbetare bildar vi vårt Hälsoteam; över 60 personer från många olika yrkesroller. Vi gör varje dag vårt yttersta för att ta emot, lyssna på och hjälpa våra patienter.

Ekeby Hälsocenter är på många sätt en unik vårdcentral. Vi erbjuder en stor bredd av tjänster inom hälso- och sjukvård. Mottagningen har bland annat en Lättakut med hög tillgänglighet dit man enkelt kan boka tid digitalt. Vi har många olika mottagningar hos läkare, distriktssköterskor, sjuksköterskor, undersköterskor, fysioterapeuter, dietister, psykologer och kuratorer. Vi har både barnmorskemottagning och BVC. Och dessutom en gynekologisk mottagning. Vi satsar lite extra på psykisk hälsa där vi även tar emot barn. Vi värnar om att arbeta förebyggande med levnadsvanor, som kost och fysisk aktivitet. Vi finns i anrika Ekeby bruk i stora, fina lokaler med fler än 40 mottagningsrum, två lounger och ett välutrustat gym.

Nu fyller vi 10 år och det vill vi fira! Välkomna att ta del av firandet! Läs mer här nedanför!

Simon Hellström, verksamhetschef och specialistläkare i allmänmedicin
Lotta Berglund, biträdande verksamhetschef och distriktssköterska

 


10 år - 10 dagars firande! Detta kan du förvänta dig av vårt jubileumsfirande: 

Ekebygruppens Ägarmanifest - En tillbakablick med Mats Brolin, VD, Ekeby Hälsocenter.

Digitalt innehåll i form av träning och inspiration.

Generösa erbjudanden från noga utvalda samarbetspartners.

Fototävling och en övverraskning för besökande patienter under jubileumsdagen. 

Ekebygruppens Ägarmanifest med Mats Brolin

Mats berättar om hur han tillsammans med några vänner startade Ekeby Hälsocenter för 10 år sedan. Vårdcentralen har vuxit och blivit större, men vår grundtanke och vision kvarstår och är lika enkel som den en gång var:

Alla ska ha tillgång till god vård. Och vi inom Ekebygruppen ska varje dag göra vårt yttersta för att förverkliga detta:

• Hos oss är alla välkomna.
• Hos oss är alla lika viktiga.
• Hos oss är det lätt att få tid och rätt hjälp.
• Hos oss jobbar stolta medarbetare.

Lyssna till hela ägarmanifestet i videon intill. 
 


Här bjuder vi på inspirerande miniföreläsningar och träningspass, alla med tema hälsa! 

Få tips om hur du blir ditt bästa jag tillsammans med psykologen Henrik, lär dig löpteknik med löpcoachen Linda, träna ett svettigt helkroppspass tillsammans med BOOTCAMPS Uppsala eller prova några enkla yogaövningar med stöd från Marika från Yogama. 

"Höj din lägsta nivå" 

Henrik Wiman, Leg Psykolog

Henrik inspirerar och peppar över 8000 följare på sin instagram @psykologhenrik och jobbar till vardags som psykolog på Ekebygruppen

"Effektivisera ditt gång- och löpsteg"
Linda Lövqvist, Fysioterapeut & Löpcoach 


I'm a runner erbjuder löpträning i grupp för både unga och vuxna. De erbjuder även gång- och löpanalyser, konditionstester, personlig träning och fysioterapi för alla, oavsett om man springer eller ej. Fokus är på att vägleda kunderna att nå en stark och skadefri vardag utifrån sina förutsättningar. www.imarunner.se

"Träna med Bootcamps"
BOOTCAMPS i Uppsala 

Bootcamps som träningsform är varierande, utmanande och rolig träning som utförs i grupp. Coacherna planerar passen för att utmana dig som deltagare mer och mer för varje pass. Passen innehåller allt ifrån styrka, kondition och cirkelträning som kombineras där du tränar individuellt i gruppen, gör övningar som lag eller 2 och 2. www.bootcamps.se

"Enkla yogaövningar med Yogama"
Marika Andersson, Yogalärare

Yoga för alla! ​Yogama är ett yogaföretag som drivs av Marika Andersson. Marika har utövat yoga i 16 år och undervisat i 12 år. Yogama erbjuder yogakurser i en mysig lokal i Uppsala på Ekeby bruk och i Storvreta på Vintergatsvägen. www.yogama.nu


10 år - 10 dagars firande! För att fira vårt 10-års jubileum så har vi valt ut grymma erbjudanden från samarbetspartners! 

Med koden "ekeby10år" får du tillgång till alla dessa erbjudanden under 10 dagar. Se alla grymma erbjudanden nedan och läs mer under respektive logga. Klicka dig gärna vidare till deras hemsidor om du vill veta mer! 

Erbjudanden gäller under perioden 15 november tom 25 november och varje enskilt erbjudande kan nyttjas 1 gång/person. Vid bokning av tjänst så måste bokning ske under kampanjperioden med bokad tid kan äga rum efter avslutad kampanj. 
 

Apoteksgruppen Uppsala, Ekeby
15% rabatt på hela sortimentet. 

Välkommen till Apoteksgruppen Uppsala, Ekeby! Hos oss kan du hämta ut dina receptbelagda mediciner, köpa noggrant utvalda produkter och få goda råd om hur du kan vårda och förbättra din hälsa.

BOOTCAMPS i Uppsala
Köp ett 10-klipp till 50% rabatt (Värde 600 kr) eller köp ett månadskort och få de första 2 månaderna gratis (Värde 940 kr). Maila Bootcamps för att sätta upp månadskort

Bootcamps - Gruppträning i Uppsala

Choklad SPA
20% på en valfri behandling. 

Carola Gehrke är Ekologisk Massageterapeut på ChokladSPA i Fålhagen och vill sätta Guldkant på din vardag. 

Ekeby Bruk Bad & Kök
Kampanjpris på Viskan Spa Jubileumsbad (inkl mysiga badrockar och handdukar) 

Ekeby Bruk levererar komplett inredning för kök, badrum, spa, bastu och förvaring.

Eldstickan

15% rabatt på hela sortimentet

Vi på ELDSTICKAN vill bidra till ett snyggare och säkrare hem. Om olyckan råkar vara framme räknas varje sekund, därför erbjuder vi eleganta och brandsäkra produkter som man inte behöver gömma undan! 

FrisQa
10% rabatt på medicinsk hälsoundersökning  

 En hälsoundersökning är en god investering för din framtida hälsa. Vi hjälper dig att uppskatta, förstå och förbättra din hälsa samt fånga upp riskfaktorer och förebygga eventuell framtida sjukdom i tid. 

Gå och löpkliniken i Uppsala
15% rabatt på alla skor
Gäller ej rea och endast vid köp i butik i Uppsala. 

Passa på nu inför halkan att köpa dubbade skor! Vi är experter på belastningsskador, hjälpmedel, ortopediska fotbäddar och skor. 

I'm a runner
15 % rabatt rabatt på introkurs

(inkluderar bl.a individuell kropp- och löpanalys, 9 st löppass med teknik, övningar & intervaller, digital portal med övningar och tekniktips. mm.)
 

Smarteyes
20% rabatt på valfria slipade glasögon + Gratis synundersökning vid köp av glasögon. Gäller i Uppsalas båda butiker.

Smarteyes - designade glasögon till attraktiva priser

Tullhuset Spa
10% rabatt på valfri SPA-behandling

Unna dig en massage, pedikyr, fiskSPA, ansiktsbehandling, naglar eller paraffinbad!

Ekeby Massage
15 % rabatt på valfri behandling

Vi erbjuder klassisk svensk massage i en fräsch lokal i Ekeby Bruk. Victor Sellén och Robin Enehall är diplomerade massageterapeuter examinerade från Axelsons gymnastiska institut år 2014.
Erika Stintzing är diplomerad massageterapeut examinerad från Medicinskt Kursforum år 2017

WENDT Clothing
20% rabatt på ett helt köp på www.wendtclothing.com

Ett varumärke från Uppsala som erbjuder stilrena sportkläder som fungerar lika bra under träningspasset som på jobbmötet. 

Yogama
10% rabatt på alla  tjänster

Yoga för alla! Yogama är ett yogaföretag som drivs av Marika Andersson. Marika har utövat yoga i 16 år och undervisat i 12 år. Yogama erbjuder yogakurser i en mysig lokal i Uppsala på Ekeby bruk och i Storvreta på Vintergatsvägen.

Zocalo Uppsala
20% rabatt på ett köp via appen. 

Vi kallar vår mat för Fresh Happy Mex – mexikansk mat inspirerad av de mexikanska kvarteren i San Francisco, ett område där det traditionella mexikanska köket möter den fräscha kaliforniska matkulturen.

Fota och vinn en härlig presentkorg! 

Missa inte chansen att tävla om en tjusig presentkorg fylld med godsaker i hälsans tecken. Vad sägs om ett presentkort på valfri spabehandling hos Tullhuset Spa, massor med ekologiska snacks och teér och inte minst, klippkort på 10 träningspass tillsammans med Bootcamps! Vinnaren av bästa foto kammar hem hela korgen men ytterligare 4 lyckliga vinnare kommer att belönas med varsitt klippkort på träning hos Bootcamps.

Om du besöker vårdcentralen kan du passa på att ta ett foto mot vår fotovägg i entren men det går självklart lika bra i annan miljö. Våra verksamhetschefer Lotta och Simon har redan tjuvstartat!

Lycka till!