top of page
Massage.jpg

På Ekeby Hälsocenter erbjuder vi massage som en friskvårdstjänst. Hamidou Sinare är vår massör och har över 10 års erfarenhet inom massage.

Hamidou är diplomerad massör, medicinsk massageterapeut och certifierad massör av Branschrådet Svensk Massage.

Vi erbjuder fyra olika massagebehandlingar, vilken passar dig?

Svensk klassisk massage:
Används för att lösa upp spänningar i muskler och för att minska stress i kroppen. Vid massagen används kräm eller olja beroende på ditt behov. Svensk klassisk massage ger avslappning för kropp och själ.

Västafrikansk massage:
Hamidou är specialist inom Västafrikansk massage, kallad digui digui, som är en uråldrig tradition i västafrikansk kultur. Denna massage passar dig som upplever att du är spänd, stressad eller irriterad och behöver en behandling för en avslappning som håller i sig en till två veckor. Västafrikansk massage kan vara hård eller mjuk beroende på önskemål och behov.

Medicinsk massageterapi:
Denna massage är mer inriktad på behandling av specifika problem. Behandlingen består av en kombination av massage, muskeltöjningar och pressur. Problem som kan behandlas är tillexempel spänningshuvudvärk, nackspärr, axelproblem, ryggont, knäproblem och tennisarmbåge.

Idrottsmassage:
Om du tränar mycket är det viktigt att ta hand om dig och dina muskler, och därför mycket viktigt att behandlas av någon med kompetens inom idrottsmassage. Hamidou utför olika former av idrottsmassage, uppvärmningsmassage, återhämtningsmassage, behandlande massage och rehabiliterande massage. Fokus vid idrottsmassage ligger på djupgående grepp. Denna massage passar endast för de vältränade.

Eftersom Hamidou behandlar muskulära problem, innebär det att du skall vara frisk för att ta en massage­behandling. Innan din behandling kommer du därför bli ombedd att fylla i en hälsodeklaration för att vi ska kunna ge dig rätt behandling.

BokaTid.png


Du väljer själv vilken massage du vill ha när du bokar. Skriv vilken behandling du önskar i bokningen under ”noteringar”. 

Pris*
550 kr (inklusive moms)
45 min massage 

Betalning sker i Ekeby Hälsocenters reception vid ankomst. 

Anmälan sker via
bokadirekt.se eller i Ekeby Hälsocenters reception.

*Massage är en friskvårdstjänst som inte omfattas av landstingsavtalet för primärvård, vilket innebär att du betalar hela avgiften själv. Högkostnadsskyddet gäller inte.

bottom of page