Sjuksköterska till nytänkande primärvård

Ekebygruppen söker sjuksköterskor till en ny mottagning i samarbete med vårdcentralerna Ekeby Hälsocenter och Aros Hälsocenter i Uppsala.

Ekeby Hälsocenter och Aros Hälsocenter är två av de mest populära och välbesökta vårdcentralerna i Uppsala. Vi ska nu starta en gemensam patient- och kundmottagning för att förbättra tillgängligheten och servicen. Till denna mottagning behöver vi drivna och engagerade sjuksköterskor som gillar nytänkande och utveckling.
Den nya mottagningen ska hantera inkommande förfrågningar per telefon och via nya smarta sätt att kommunicera, som chatt och videosamtal.

Mottagningen ska hjälpa primärvårdspatienterna i första hand, men även patienter som önskar hjälp med våra andra tjänster, som exempelvis intyg, hälsoundersökningar, gynekologi, psykisk ohälsa och företagshälsovård.

Arbetet kommer att omfatta telefonrådgivning och bokning av besök, samt hantering av inkommande förfrågningar via olika digitala tjänster. Som sköterska på denna mottagning kommer du även ibland att arbeta kliniskt på våra fysiska mottagningar.

Mottagningen befinner sig i nya fina lokaler på Ekeby bruk, nära våra fysiska mottagningar.

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska eller distriktssköterska och har erfarenhet av telefonrådgivning och kliniskt arbete inom primärvården. Du är duktig på kundservice och på att hantera och lära dig nya datasystem. Din goda förmåga till teamarbete i en prestigelös, öppen, ohierarkisk, kreativ och flexibel miljö är mycket viktig.

Som nyanställd kommer du att få en grundlig introduktion i våra verksamheter, där cirka 100 vårdgivare inom tio olika kompetenser arbetar.

Du kommer även att erhålla vidareutbildning inom kundservice, telefonmetodik, triagering, nya tekniska system mm. Du kommer att ha en erfaren handledare som stöd och bollplank.

Tjänsterna är tillsvidare på del- eller heltid.
Aros Hälsocenter och Ekeby Hälsocenter ingår i Ekebygruppen, där även Uppsala Hälsocenter och Ability Care ingår. Mottagningarna samarbetar kring sina patienter och kunder. Vi har sammanlagt cirka 19.000 listade patienter och drygt 100 medarbetare. På våra webbplatser kan du läsa mer om oss!

Arbetsgivarens webbplats
www.ekebygruppen.se

Arbetsplatsens adress
Ekeby Bruk 2N
752 63 Uppsala

Utbildningsnivå
Eftergymnasial utbildning två år eller längre med inriktning Hälso- och sjukvård (krav)

Arbetslivserfarenhet
Sjuksköterska, grundutbildad, 2-4 års erfarenhet (meriterande)

Språk
Svenska (krav), Engelska (krav), Arabiska (meriterande), Dari (meriterande), Spanska(meriterande)

Kontaktinformation
Ronda Algoz, samordnare Vårdhjälpen 
ronda.algoz@ekebygruppen.se
070 272 10 64

Sök jobbet senast: 31 maj 2019

Kontakt / Ansökan

Ronda Algoz
Samordnare Vårdhjälpen 

ronda.algoz@ekebygruppen.se
070 272 10 64

Sök jobbet senast: 31 maj 2019