Sökes - Sjuksköterska

Sjuksköterska sökes för tjänst på del- eller heltidsvikariat

Vill du bli en del av Hälsoteamet på Uppsalas nytänkande vårdcentral?

Ekeby Hälsocenter är en av de mest populära, välbesökta och snabbväxande vårdcentralerna i Uppsala. Våra patienter ställer höga krav på oss som arbetar här. De kommer inte bara hit för att vi har vackra lokaler och en fin lounge med gott kaffe. De förväntar sig hög tillgänglighet, ett inkännande bemötande och en professionell medicinsk insats.

Med över 9000 listade patienter behöver vi nu ytterligare en sjuksköterska. Vi söker någon som älskar sitt jobb och värdesätter teamarbete i en prestigelös, öppen och ohierarkisk miljö. Hos oss blir du en viktig del av Hälsoteamet som består av ca 60 skickliga personer inom fler än 10 olika yrkeskategorier. Vi har eget gym och eget lab.

Vår viktigaste profilfråga är det förebyggande arbetet med livsstilsförändringar. Alla som arbetar hos oss har ett engagemang i detta. Vi söker hela tiden nya vägar i vårt arbetssätt. Du kommer att få stora möjligheter att delta i den utvecklingen.

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska eller legitimiterad distriktssköterska och har god erfarenhet av arbete inom Primärvården.

Från och med nästa år så har Primärvården ett huvudansvar för att en samordnad individuell planering genomförs för de patienter som har ett behov av insatser från både kommun och öppen vården. Ditt huvudansvar kommer att vara att bedöma och samordna denna planering för våra utskrivningsklara patienter från slutenvården.
Dina arbetsuppgifter kommer även att innebära mottagningsarbete och telefonrådgivning.

Dina personliga egenskaper är viktiga för oss. Vi värdesätter god samarbetsförmåga, öppenhet för att delta i förändrings- och utvecklingsprocesser, prestigelöshet, kreativitet vid behov av att lösa problem och utmaningar.

Tjänsten tillsätts i samspråk med dig på hel- eller deltid och kan vara tidsbegränsad eller tillsvidare. 

Lön
Enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag
26 jan 2018

Ansökan
Tel: 070-611 39 81
E-post: jobb@ekebyhalsocenter.se
Ange referens: Sjuksköterska

Vill du veta mer?
Hör av dig verksamhetschef Helena Hovstadius

Kontakt / Ansökan

Helena Hovstadius
Verksamhetschef 

Telefon:
070-611 39 81

E-post:
jobb@ekebyhalsocenter.se