Sökes - Receptionist

Receptionist/värdinna sökes på heltid för vikariat

Om Ekeby Hälsocenter 
Ekeby Hälsocenter är en av de större och mest populära vårdcentralerna i Uppsala, med över 10.000 listade patienter.
Vi har även BVC, barnmorskemottagning och gynmottagning, samt säljer hälso- och sjukvård till privatpersoner, idrottsföreningar och företag.

Våra patienter ställer höga krav på oss som arbetar här. De kommer inte bara hit för att vi har vackra lokaler och en fin lounge med gott kaffe. De förväntar sig hög tillgänglighet, ett inkännande bemötande och en professionell medicinsk insats.Hos oss blir du en viktig del av Hälsoteamet som alltid gör sitt yttersta för att leva upp till dessa förväntningar.  

Vi har en fin miljö och mycket god stämning i personalgruppen. Arbetsmiljön i det gamla keramikbruket är hemtrevlig och spännande.

Tjänsten tillsätts snarast möjligt.

Om rollen
Som receptionist på Ekeby Hälsocenter ansvarar du för vårdcentralens reception. Du kommer att vara ansiktet utåt och den första våra patienter möter. 

I arbetsuppgifterna ingår bland annat att välkomna patienter/kunde/besökare, svara i telefon, ta emot bud, registrera besökare, samt registrera betalning. 

På Ekeby Hälsocenter ska patienten känna att de besöker ett hotell snarare än en vårdcentral. I våra fräscha lokaler hjälper du till att hålla rent och fint i loungerna och se till så det är påfyllt med kaffe, te och tidningar. 

Vem är du
Vi söker dig som har erfarenhet av att ha arbetat i liknande roll som receptionist. Du är en naturlig fixare som har en förmåga att samordna, koordinera och har gärna många bollar i luften.

Du är ödmjuk, flexibel och har inga problem med att ställa upp för dina kollegor vid behov. Som person är du riktigt serviceinriktat och vill lämna ett gott intryck! Du är engagerad i ditt jobb och sprider glädje bland dina kollegor.

Du kommer att arbeta i ett team. Arbetet innebär mycket kontakt med många av medarbetarna i organisationen. Därför är det också viktigt att du är social och gillar samarbete och kommunikation.

Du tål när det blir stressiga situationer och är en lugn och trygg person.

Stor vikt läggs på personlig lämplighet.

Meriterande:
Om du har arbetat i Journalsystemet Cosmic tidigare. 

Språk:
Svenska (krav) engelska (krav)

Anställningsform:
Vikariat 100% till och med 2020-10-10 med möjlighet till förlängning.

Lön
Enligt överenskommelse.

Tillträde:
Efter överenskommelse, men önskvärt fr.o.m. 19 augusti 2019.

Sista ansökningsdag:
15 juli - intervjuer sker löpande.

Ansökan
Sänd din ansökan med CV och referenser per e-post: moa.hawkins@ekebyhalsocenter.se
Ange referens: Receptionist

Kontaktperson:
Moa Hawkins, koordinator för receptionen 
Moa.hawkins@ekebyhalsocenter.se

Kontakt / Ansökan

Moa Hawkins
Koordinator Reception

E-post:
moa.hawkins@ekebyhalsocenter.se