Fysioterapeut sökes

Sökes - Fysioterapeut

Vill du bli en del av Hälsoteamet?
Ekeby Hälsocenter är en av de mest populära och välbesökta vårdcentralerna i Uppsala. Vi har 10 000 listade. Våra patienter förväntar sig hög tillgänglighet, ett inkännande bemötande och en professionell medicinsk insats. Därtill kan vi även erbjuda fina lokaler med gott kaffe.

Hos oss blir du en viktig del av Hälsoteamet som består av ca 60 skickliga personer inom flera än 10 olika yrkeskategorier. Förutom läkare, sjuksköterskor och eget lab, så har vi bl.a. ett team som arbetar med psykisk hälsa (kuratorer, psykologer och psykoterapeuter), dietist, MVC, BVC och eget gym.

Vi lägger stor vikt på att arbeta sjukdomsförebyggande med levnadsvanor, och vi önskar att alla som arbetar hos oss har ett intresse för hur vi kan stödja patienten i detta arbete. 

Vi söker dig som är Leg. Fysioterapeut/Sjukgymnast. Meriterande är erfarenhet av primärvårdsarbete. Vårt patientklientel är brett, där du främst kommer göra bedömningar av muskuloskeletala besvär, men också träffa patienter som behöver stöd/råd vad gäller fysisk aktivitet vid olika tillstånd, exempelvis psykisk ohälsa, diabetes och hjärt-kärlsjukdom.

Vi har gruppverksamhet på vårdcentralen, där du gärna får komma med idéer och medverka. I lokalen har vi eget gym, där våra patienter kan träna som en del av sin behandling. Arbetet är självständigt, men vi önskar också ett prestigelöst klimat där vi kan fråga och lära oss av varandra. Vår arbetsgrupp består av 6 personer med lite olika inriktningar och bakgrund.

Vad som är viktigt för oss är att du har ett intresse av att träffa den breda patientgruppen, ”alla fysioterapeuter ska kunna träffa alla patienter”. Har du även ett specialintresse eller specialkompetens så är också detta av värde.

Stor vikt läggs på personlig lämplighet. Vi söker dig som känner dig trygg i din arbetsroll, och precis som vi värdesätter att känna sig trygg med sina medarbetare och ha roligt tillsammans.

Välkommen med din ansökan!
 
Anställningsform
Vikariat på 6 månader.
Eventuell möjlighet till förlängning.

Tillträde
Efter överenskommelse, men senast 1 juni, 2019.

Lön
Enligt överenskommelse.

Ansökan 
Sista ansökningsdag 190318

Ansökan
E-post: karin.brodin@ekebyhalsocenter.se
Ange referens: Fysioterapeut sökes
 

Kontakt / Ansökan

Karin Brodin
Koordinator fysioterapeut-teamet

E-post:
karin.brodin@ekebyhalsocenter.se