Distriktssköterska sökes

Sökes - Distriktssjuksköterska

Distriktssjuksköterska sökes för tjänst på heltid

Vill du bli en del av Hälsoteamet?
Ekeby Hälsocenter är en av de mest populära och välbesökta vårdcentralerna i Uppsala. Våra patienter ställer höga krav på oss som arbetar här. De kommer inte bara hit för att vi har vackra lokaler och en fin lounge med gott kaffe. De förväntar sig hög tillgänglighet, ett inkännande bemötande och en professionell medicinsk insats.

Med över 9000 listade patienter behöver vi nu ytterligare en distriktssköterska. Vi söker någon som älskar sitt jobb och värdesätter teamarbete i en prestigelös, öppen och ohierarkisk miljö. Hos oss blir du en viktig del av Hälsoteamet som består av ca 60 skickliga personer inom fler än 10 olika yrkeskategorier. Vi har eget gym och eget lab.

Vår viktigaste profilfråga är det förebyggande arbetet med livsstilsförändringar. Alla som arbetar hos oss har ett engagemang i detta. Vi söker hela tiden nya vägar i vårt arbetssätt. Du kommer att få stora möjligheter att delta i den utvecklingen.

Vi söker dig som är utbildad distriktssköterska och har god erfarenhet av arbete inom Primärvården. Dina arbetsuppgifter kommer att innebära mottagningsarbete och telefonrådgivning. Dina personliga egenskaper är viktiga för oss. Vi värdesätter god samarbetsförmåga, öppenhet för att delta i förändrings- och utvecklingsprocesser, prestigelöshet, kreativitet vid behov av att lösa problem och utmaningar.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av att driva KOL/Astma-mottagning.

Tjänsten är tillsvidare på del eller heltid. 

Lön
Enligt överenskommelse

Ansökan 
Sista ansökningsdag 190130

Ansökan
Tel: 070 - 611 39 81
E-post: jobb@ekebyhalsocenter.se
Ange referens: Distriktssköterska

Vill du veta mer?
Hör av dig verksamhetschef Nasrin Abar

Kontakt / Ansökan

Nasrin Abar
Verksamhetschef 

Telefon:
070 - 611 39 81

E-post:
jobb@ekebyhalsocenter.se