Jobba hos oss

Sökes - Allmänläkare

Specialistläkare inom allmänmedicin sökes
för tjänst på del- eller heltid


Vill du bli en del av Hälsoteamet på Uppsalas nytänkande vårdcentral?

Ekeby Hälsocenter är en av de mest populära och välbesökta vårdcentralerna i Uppsala. Vi har ett holistiskt synsätt och arbetar mycket med förebyggande insatser. Våra patienter har stora förväntningar på oss som arbetar här. De kommer inte bara hit för att vi har vackra lokaler och en fin lounge med gott kaffe. De förväntar sig hög tillgänglighet, ett inkännande bemötande och en professionell medicinsk insats.

Med nästan 10.000 listade patienter behöver vi nu ytterligare en allmänläkare. Vi söker någon som älskar sitt jobb och värdesätter teamarbete i en prestigelös, öppen och ohierarkisk miljö. Hos oss blir du en viktig del av Hälsoteamet som består av ca 60 skickliga personer inom fler än 10 olika yrkeskategorier.

Ekeby Hälsocenter är i första hand en vårdcentral med ett brett utbud av vårdgivare, bland annat har vi många fysioterapeuter och ett team som arbetar med psykisk hälsa (kuratorer, psykologer och psykoterapeuter). Vi har även BVC och startar barnmorskemottagning i maj. Vi har eget gym och eget lab. Vi bemannar flera äldreboenden med läkare.

Vi har även en psykoterapimottagning och gynekologisk mottagning. Vi erbjuder flera andra hälso- och sjukvårdstjänster, som hälsobedömningar, intyg, mottagning för försäkringspatienter och utredningar till ungdomar med psykisk ohälsa.

Vi är en växande och dynamisk mottagning och har alltid en nyfikenhet på att utveckla vården och hitta nya vägar i vårt arbetssätt.

Som läkare hos oss kommer du att få goda möjligheter att vara med och påverka och utveckla verksamheten. Vi är progressiva inom många utvecklingsområden och deltar i och driver utvecklingen inom primärvården. Vi öppnar inom kort bland annat prickmottagning och en ny typ av lättakut. Vi införlivar löpande olika typer av e-hälsotjänster i vårt arbete. Läkarteamet består av fem allmänläkare, fyra ST-läkare och en AT-tjänst. Vi har även en psykiater/beroendespecialist på deltid och tre gynekologer.

Om du delar våra värderingar och vår vision, så har du stor möjlighet att påverka vår utveckling inom företaget då beslutsvägarna är korta.
Vår viktigaste profilfråga är det förebyggande arbetet med livsstilsförändringar. Alla som arbetar hos oss har ett engagemang i detta. Vi söker hela tiden nya vägar i vårt arbetssätt. Du kommer att få stora möjligheter att delta i den utvecklingen.

Ditt jobb kommer att bli varierat då vi har patienter i alla åldrar med alla tänkbara behov.

Tjänsten tillsätts i samspråk med dig på hel- eller deltid och kan vara tidsbegränsad eller tillsvidare.

Har du frågor om tjänsten så kontakta verksamhetschef Helena Hovstadius på 070-611 39 81

Ansökan
Vill du veta mer? Hör av dig till verksamhetschef: 

Nasrin Abar
Tel: 070 - 611 39 81
E-post: jobb@ekebyhalsocenter.se

Kontakt / Ansökan

Nasrin Abar
Verksamhetschef 

Telefon:
070 - 611 39 81

E-post:
jobb@ekebyhalsocenter.se