Sökes - Läkare

Specialistläkare inom allmänmedicin sökes
för tjänst på del- eller heltid


Vill du bli en del av Hälsoteamet på Uppsalas nytänkande vårdcentral?

Ekeby Hälsocenter är en av de mest populära, välbesökta och snabbväxande vårdcentralerna i Uppsala. Våra patienter ställer höga krav på oss som arbetar här. De kommer inte bara hit för att vi har vackra lokaler och en fin lounge med gott kaffe. De förväntar sig hög tillgänglighet, ett inkännande bemötande och en professionell medicinsk insats.

Med över 9000 listade patienter behöver vi nu ytterligare en allmänläkare. Vi söker någon som älskar sitt jobb och värdesätter teamarbete i en prestigelös, öppen och ohierarkisk miljö. Hos oss blir du en viktig del av Hälsoteamet som består av ca 60 skickliga personer inom fler än 10 olika yrkeskategorier. Vi har eget gym och eget lab.

En fördel är om du har ett intresse för arbete med psykisk ohälsa. Vi är mitt i ett utvecklingsarbete där samarbetet mellan läkare, fysioterapeuter och samtalsterapeuter utgör navet för att skapa och förbättra vår arbetsprocess för bättre patientflöden samt finna kompletterande behandlingmetoder. 

Vi är en ung, växande och dynamisk vårdcentral. Vår viktigaste profilfråga är det förebyggande arbetet med livsstilsförändringar. Alla som arbetar hos oss har ett engagemang i detta. Vi söker hela tiden nya vägar i vårt arbetssätt. Du kommer att få stora möjligheter att delta i den utvecklingen.

Ditt jobb kommer att bli varierat då vi har patienter i alla åldrar med alla tänkbara behov. Vi har egen BVC och bemannar flera mödravårdscentraler (MVC) och flera äldreboenden med läkare. 

Tjänsten tillsätts i sampråk med dig på hel- eller deltid och kan vara tidsbegränsad eller tillsvidare. 

Ansökan
Vill du veta mer? Hör av dig till verksamhetschef: 

Helena Hovstadius
Tel: 070 - 611 39 81
E-post: jobb@ekebyhalsocenter.se

Kontakt / Ansökan

Helena Hovstadius
Verksamhetschef 

Telefon:
070-611 39 81

E-post:
jobb@ekebyhalsocenter.se