Psykolog - vikariat

Vill du bli en del av Hälsoteamet på Uppsalas nytänkande vårdcentral?

Ekeby Hälsocenter är en av de mest populära, välbesökta och snabbväxande vårdcentralerna i Uppsala. Våra patienter ställer höga krav på oss som arbetar här. De kommer inte bara hit för att vi har vackra lokaler och en fin lounge med gott kaffe. De förväntar sig hög tillgänglighet, ett inkännande bemötande och en professionell medicinsk insats.

Med över 9000 listade patienter behöver vi nu ytterligare en psykolog. Vi söker någon som älskar sitt jobb och värdesätter teamarbete i en prestigelös, öppen och ohierarkisk miljö. Hos oss blir du en viktig del av Hälsoteamet som består av ca 60 skickliga personer inom fler än 10 olika yrkeskategorier. Vi har eget gym och eget lab.

En av våra profilfrågor är arbetet med psykisk ohälsa.
Vårt team för psykisk hälsa består av psykologer, psykoterapeuter, kuratorer och samtalsterapeuter med KBT Steg 1. Du kommer att bli en viktig del i detta team.
Ditt jobb kommer att bli varierat. Det kommer att innehålla psykologiska bedömningar, stödsamtal och behandlingar. 

Vi är en ung, växande och dynamisk vårdcentral. Vår viktigaste profilfråga är det förebyggande arbetet med livsstilsförändringar. Alla som arbetar hos oss har ett engagemang i detta. Vi söker hela tiden nya vägar i vårt arbetssätt. Du kommer att få stora möjligheter att delta i den utvecklingen.

Vi söker dig som har god erfarenhet av psykologiskt arbete, gärna inom primärvården. Vi ser helst att du har KBT-inriktning och har erfarenhet av bedömningar.

Dina personliga egenskaper är viktiga för oss. Vi värdesätter god samarbetsförmåga, öppenhet för att delta i förändrings- och utvecklingsprocesser, prestigelöshet, kreativitet vid behov av att lösa problem och utmaningar.

Tjänsten är ett vikariat på heltid under perioden december 2017 till och med med 31 augusti 2018. Det kan finnas möjlighet till förlängning och eventuellt även möjlighet till en tillsvidareanställning efter vikariatets avslut.
 
Lön
Enligt överenskommelse

Kontakt: 
Helena Hovstadius
Verksamhetschef
Tel: 070-611 39 81

Ansökan 
Sista ansökningsdag 170931

Ange referens: Psykolog

Vi tar emot ansökan via: 
jobb@ekebyhalsocenter.se

 

Helena Hovstadius
Verksamhetschef
Tel: 070-611 39 81

Kontakt:
helena.hovstadius @ekebyhalsocenter.se